Kik vagyunk mi?

A 2019-ben alakult Szigetvári Ökotechnika Kereskedőház Kft büszkén szolgálja magán és közületi ügyfeleit, teljeskörű értékesítéssel, szaktanácsadással, professzionális üzembehelyezéssel és eszközbeszerzések lebonyolításával. Vállalatunk csapata évtizedek óta dinamikusan követi ügyfelei igényeit és ennek megfelelően folyamatosan fejleszti termékpalettáját és szolgáltatásainak kínálatát.

H310-0975

Cégtörténet

Társaságunkat Husqvarna és Gardena termékek értékesítésére hoztuk létre. Szigetváron és vonzáskörzetében elsőként kínáljuk ezen cégek profi termékeit márkakereskedésünkben, melyeket szervízelünk is. Egyre bővülő lakossági és közületi vevőink száma alapján bátran állíthatjuk, hogy gondolatunk nem volt alaptalan, igény van a magas minőségű termékek helybeni elérhetőségére. Tevékenységünket és kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük, amiről honlapunkon, facebook oldalunkon és személyesen is szívesen nyújtunk tájékoztatást meglévő és leendő ügyfeleink számára.
H310-1610

Célkitűzéseink

A Szigetvári Ökotechnika Kereskedőház Kft a kiemelkedő és innovatív szolgáltatási értékek, hatékonyság, rugalmasság, felkészültség, ökológiai szemlélet, ügyfélbarát ügyintézés, sokoldalúság elve alapján alakult és működik. A fenntarthatóság, műszaki és környezetvédelmi szempontból is innovatív szolgáltatások és termékek elkötelezettjei vagyunk. Cégünk továbbra is kiemelkedő szolgáltatások és kivételes eredmények elérésére törekszik ügyfelei számára. Céljaink elérése során továbbra is büszkék vagyunk kollégáinkra és csapatunkra.

A SZOTEK csapata